top of page
Solistpriset 2022.jpg
Konferencier vid Kungliga Musikaliska akademiens solistpris på Göteborgs konserthus. Här med juryn och årets förstaprismotagare: Violinisten Alva Holm. 
Operagala Marstrand2022.jpg
Marco Stella operasångare och konstnärlig ledare för Marstrandsoperan, Anna Elizabeth Persson skådespelerska och jag själv vid Marstrands Operagala 2022. 

Jag tar med glädje emot konferenciersuppdrag vid konserter och liknande evenemang. Det är så roligt att guida publiken genom ett event - både för att hålla ihop själva konserten - men också för att ge åhörarna en fördjupning och kanske en extra förståelse för vad det är som egentligen pågår. 

Jag har mångårig erfarenhet av att resercha, skriva manus och prata i direktsändning i Sveriges Radios P2 och programmet Klassisk Förmiddag. I samma kanal har jag också presenterat P2 På hemväg och varit producent. Dessutom har jag gästat ett par avsnitt av Operaguiden i P2. Lyssna här: Billy Budd och MacBeth

Emelie Sigelius PRESSBILD Foto Harald Nilsson-DSC_2662.jpeg

​Jag presenterar också klassiska konserter tex Karlsson Barocks julkonserter i Hagakyrkan som sänts i radio både i Sverige och i flera Europeiska länder. 

 

Polstjärnepriset 2022 och Kungl. Musikaliska Akademiens Solistpris 2022 med Göteborgs symfoniker på Göteborgs konserthus.

Marstrands Operagala i juli 2022

bottom of page